Kiakadt a cukiságmérő: a legszelídebb motorosok is gurultak egy jót a találkozón - Videó!

2018. június 17. vasárnap 12:40

Kiakadt a cukiságmérő: a legszelídebb motorosok is gurultak egy jót a találkozón - Videó!

Kétségkívül kiakadt a cukiságmérő szombaton délután a 13. Bólyi Motoros Találkozón. A hagyományos rendezvényre idén először a legfiatalabb generáció tagjai is kigurultak a kedvenc járgányaikkal.

 

- Az ötlet egyrészt onnan jött, hogy az utcánkban és környékén állandó bandázás van, mindenki kismotorokkal nyomja, másrészt tagja vagyok a bólyi motoros egyesületnek, melynek édesapám az elnöke - nyilatkozta lapunknak Klippel Klaudia, az esemény szervezője. - Szóba került, hogy idén nem vonulok fel, viccesen megjegyeztük, hogy majd a kislányom képviseli a családot.

Az ötlet végül egyre komolyabban foglalkoztatta a családot, egészen addig, míg ki nem találták, hogy megszervezik a felvonulást a legkisebbnek is. A szervezők létrehoztak egy eseményt a közösségi oldalon, ami iránt a kezdetektől nagy volt az érdeklődés, így jó esély volt rá, hogy sikeres lesz a program.

Szombaton délután minden irányból érkeztek a résztvevők, akiket szüleik, családtagjaik kísértek. A rajtot követően a kerékpárúton tettek meg egy csaknem 200 méteres szakaszt a résztvevők.


- Szerencsére nem csak a világhálón volt népszerű az esemény, a kismotorosok több mint ötvenen voltak, és nagyon sok kísérő is érkezett velük. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt.

Klippel Klaudia elmondta, hogy rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, így jövőre, némi változtatással újra megrendezik az eseményt.

Erdélyi Bianka