Jogok

Jogi nyilatkozat

Jelen hírportálon ("lap") található tartalom az Equator Média Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

Az Equator Média Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül nem engedélyezett a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Equator Média Kft. oldalai (hírportáljai) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, s azt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni nem engedélyezett. Nem engedélyezett továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában sem.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást (lásd az impresszumban) minden közlésnél feltünteti.


Jelen hírportál esetében a domainnév, valamint a lapfejben olvasható név ("újságcím") szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Equator Média Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, nem engedélyezett azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Az Equator Média Kft. és jelen hírportál szerkesztősége pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.