Most akár Ön is kiállhat Michelisz ellen a Hungaroringen!

2020. március 25. szerda 15:27

Most akár Ön is kiállhat Michelisz ellen a Hungaroringen!

Ahogy a legtöbb sporteseménynél a világon, úgy a túraautó-világkupánál (WTCR) is átalakította a versenynaptárt a koronavírus-járvány, és ami nekünk a legjobban fáj, a Hungaroringen sem lesz verseny az idényben. A WTCR-nél viszont egy kis trükkel megoldották, hogy mégis legyen magyar futam, írta a Nemzeti Sport.

 

 

A szerda délelőtti bejelentés szerint ugyanis négy versennyel útjára indul az e-bajnokság a WTCR-ben, ráadásul ebben bárki részt vehet!

Ami biztos, hogy a Raceroom nevezetű online szimulátorjáték ad otthont a sorozatnak, amelyben a magyar Hungaroringen, a szlovák Slovakia Ringen, a kínai Ningpóban, valamint a malajziai Sepangban lesz verseny.

Az első selejtező a Hungaroringen március 25-én, magyar idő szerint délután 5 órakor indul, ekkortól lehet körözni a játékban.

A jelentkezőknek március 31-e este 9 óráig van idejük a lehető legjobb kört összerakni: a leggyorsabb 20 versenyző ugyanis csatlakozhat a 10 WTCR-pilóta mellé, és összemérheti a tudását a legjobbakkal az éles viadalon április 6-án.

A WTCR-versenyzők közül ott lesz a mezőnyben többek közt Michelisz Norbert, Tiago Monteiro és Esteban Guerrieri is!

Forrás: Nemzeti Sport