Dárdai Pál háromhetente kap ajánlatokat

2020. január 13. hétfő 09:00

Dárdai Pál háromhetente kap ajánlatokat

Dárdai Pál ezúttal a Német Hírügynökségnek (DPA) adott interjút, amelyben elárulta, hogy rengeteg ajánlatot kap különböző csapatoktól, ám úgy tűnik, továbbra is hűséges a berliniekhez.

 

 

A múlt idény végén a Hertha BSC kispadjáról menesztett 43 éves magyar vezetőedző többször is elmondta már, hogy jelenleg nem foglalkozik a különböző megkeresésekkel, hiszen pihenőidejét tölti, és csak a családjára koncentrál.

Ennek ellenére a mostani évadban a Kölnnel és a Werder Bremennel is összeboronálták már, sőt a helyét anno átvevő Ante Covic menesztésekor az első csapathoz való visszatérése is felvetődött. Dárdai Pál legutóbbi a DPA-nak adott interjút a jövőjével kapcsolatban.

„Minden harmadik héten kapok egy ajánlatot. Néha felfoghatatlanul sok pénzért hívnak, de akadnak egészen korrekt megkeresések is. Örülök ezeknek, de a Herthánál vagyok. Május végén találkozom Benni Weberrel (az akadémia igazgatója - a szerk.), aztán meglátjuk, hogyan tovább" - nyilatkozta a magyar tréner, aki, úgy fest, továbbra sem szeretné elhagyni a berlinieket, sokkal inkább visszatérne dolgozni a klub utánpótlásába.

Forrás: Nemzeti Sport