Dárdai Pál az 1. FC Köln edzője lehet, már tárgyalnak

2019. november 12. kedd 10:44

Dárdai Pál az 1. FC Köln edzője lehet, már tárgyalnak

A Bild információi szerint az edzőt kereső 1. FC Köln vezetői hétfőn Berlinbe utaztak, hogy tárgyaljanak a Hertha alkalmazásában álló Dárdai Pál szerződtetésétől. 

 

 

 

A Bild úgy tudja, hogy a kölniek részéről Alexander Wehrle vezérigazgató és Frank Aehlig sportigazgató járt Berlinben, ám arról egyelőre nincs információ, kivel egyeztettek, és mire jutottak. Mint beszámoltunk róla, az 1. FC Köln szombaton menesztette Achim Beierlorzer vezetőedzőt, és német sajtóhírek szerint az álomjelöltjük a kispadra Dárdai.

A Kicker megszólaltatta Aehliget, aki nem erősítette meg a tárgyalások tényét, de nem is tagadta, hogy Dárdai a jelöltek között szerepel.

„Több név is keringett a sajtóban, és mivel a piac nem túl nagy, engem nem lep meg, kikről folynak a találgatások" - mondta a felvetésre Aehlig.

A Bild ugyanakkor emlékeztet, hogy tudomásuk szerint Dárdai - akinek nevét a Mainzcal is kapcsolatba hozták - nem vágyik afféle tűzoltásra, mint amilyenbe 2015-ben a Herthánál csöppent, márpedig a Mainz 16., a Köln 17. a Bundesliga-tabellán.

MTI - Fotó: MTI/Kovács Tamás