Tüke Alapítvány: köszönet a vírus ellen küzdő pécsi és baranyai hősöknek!

2020. november 11. szerda 11:23

Tüke Alapítvány: köszönet a vírus ellen küzdő pécsi és baranyai hősöknek!

Lapunkhoz eljuttatott közleményében fejezték ki megbecsülésüket és hálájukat a Tüke Alapítvány kurátorai a vírus elleni küzdelemben részt vállaló pécsi és baranyai polgároknak.

 

"Mi, a Tüke Alapítvány Kuratóriumának tagjai, a 2020-as COVID vírussal terhelt esztendőben, a pécsi és baranyai, egészségügyben dolgozó orvosok, ápolók és az egyéb szakterületek, (mentők, rendőrök, katonák, katasztrófavédők) hőseire emlékezve, városunk és megyénk polgárai, közösségei számára nélkülözhetetlen, felelős viselkedésükért, önzetlen, magas etikai alapelveket tanúsító, segítőkész szakmai munkájukért, köszönetünket és megbecsülésünket fejezzük ki.

 

Köszönetünket arra alapozzuk, hogy a gyógyító és kutató orvosok, a mentősök, az egészségügy valamennyi, a vírussal küzdő munkatársa, valamint az egyéb szakterületek szakemberei, tudásukkal, hitükkel, bizalmukkal, segítő szeretetükkel, megadnak minden tőlük telhető gyógyító és lelki segítséget beteg embertársainknak.

A város és a megye polgárai nevében is köszönjük, bátor helytállásukat, szolgálatukat ebben az embert próbáló helyzetben, hogy próbálják, megóvni az emberi testben kialakult törékeny harmóniát.


Köszönjük, hogy a járvány nehéz és feszült pillanataiban is ott van Önökben a hit erőt adó békéje, bizalma és derűje, amely kiszolgáltatottságunkra és sebezhetőségünkre gyógyírként szolgál.

Külön köszönjük mindazoknak a fokozott figyelmét, türelmét, lelki segítségét, akik a szorongó félelem idején, jó szavakkal, szerető gondoskodással ápolják az elesetteket.

Hálánk természetesen azoknak is szól, akik nem a vírusban megbetegedett embereket gondozzák, elviselve a rájuk is háruló fokozott megterhelést.

Köszönetünkkel városunk és megyénk polgárainak háláját, további erőt adó üzenetként is kívánjuk kifejezésre juttatni Önöknek.

Tüke Alapítvány kurátorai"

Képünk illusztráció.

EQM