Jótékonysági aukciót szerveznek pécsi egyetemisták

2020. november 17. kedd 13:51

Jótékonysági aukciót szerveznek pécsi egyetemisták

Nehéz sorsú gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé varázsolni pécsi egyetemisták: az a tervük, hogy online aukciót tartanak a felajánlott alkotásokból. A PTE Műszaki és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának felhívása?

 


"Kedves Jótét Lelkek!

Szeretnénk felkérni benneteket, hogy csatlakozzatok az idei jótékonysági megmozdulásunkhoz.
"A jelenlegi járványügyi veszélyhelyzet és megannyi korlátozás, szigorítás következtében egyre távolabbinak tűnik az igazi karácsonyi hangulat, ez fokozottan igaz azokra a gyerekekre, akik nélkülözésben élik mindennapjaikat. Az ő karácsonyukat szeretnénk egy kicsit "igazibbá" varázsolni a Ti segítségetekkel.

Olyan általatok készített festmények, grafikák, domborművek, szobrok, vagy dekorációs tárgyak felajánlását várjuk, melyeket online árverezésre bocsáthatunk.


Az aukcióra szánt felajánlásokat a [email protected] címre küldjétek el az alkotásokról készített fotók társaságában 2020 november 27-ig, az átvételről mindenkivel külön egyeztetünk.

Ezt követően a beérkezett művek online megtekinthetőek lesznek, illetve a legjobban sikerült 16 képet a pécsi, Jókai utcai Főposta aulájában időszakosan ki is állítjuk.
Az aukció december 18-án zárul, a befolyó összeget a pécsi Khe Tanoda nehéz sorsú roma gyerekeinek támogatására, illetve a karácsonyuk szebbé varázslására fordítjuk.

Hozzunk létre együtt egy karácsonyi csodát!

EQM