Gazdag programkínálattal várja a vendégeket a Mohácsi Kossuth Teátrum

2021. június 22. kedd 12:52

Gazdag programkínálattal várja a vendégeket a Mohácsi Kossuth Teátrum

A járványhelyzet miatti kényszerű leállás után végre újraindult a kulturális élet is. A Mohácsi Kossuth Teátrum az elmúlt időszakban több színvonalas és népszerű programot szervezett, a lendület pedig egész nyáron kitart majd. Többek közt musicallel, kabaréval, interaktív gitáresttel és karaoke műsorral várják a közönséget, illetve felhangzanak Cserháti Zsuzsa és Máté Péter legszebb dalai.

 

A kulturális intézmény szabadtéri színpadán az elmúlt időszakban fellépett a kaposvári Csiky Gergely Színház, valamint a Pécsi Nemzeti Színház társulata. Mindkét alkalommal megtelt a Deák tér, éppúgy, mint gyermeknapon, amikor báb-, színházi és zenés előadással fogadták a nézőket.

A Mohácsi Kossuth Teátrum arról tájékoztatta lapunkat, hogy egész nyáron színházi, zenés és egyéb programokkal várják a közönséget. Abban bíznak, hogy az érdeklődők mindig találnak majd olyan rendezvényt, amely kellemes környezetben, jó szórakozást és feltöltődést kínál.

Vidámságból nem lesz hiány a nyáron, köszönhetően például a K és K - kabarék és kuplék - zenés előadásnak, a Kabaré Klassziknak vagy éppen Kovács Áron, „KARAO-KI, ha én nem?" című karaoke műsorának.

Különleges élményt nyújt majd Gáspár Dávid zongoraestje, valamint a Vers a téren és az Operett Café elnevezésű rendezvények. Az idén nyáron Mohácson fellépő művészek között találjuk Alapi Istvánt, az EDDA Művek gitárosát is, aki interaktív esttel szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Ezen kívül jazz és latin stílusú zenés programok, valamint gyermekeknek szóló előadás szintén szerepel a kínálatban.

Mint az intézménytől megtudtuk, a teátrum nyári nagyszínpadán (volt kertmozi), július 31-én a Robin Hood című musicalt mutatják be. A főbb szerepekben Kovács Áron, Hajdu Steve, Pesák Ádám és Békefi Viktória. Augusztus 5-én Egy darabot a szívemből címmel Cserháti Zsuzsa és Máté Péter legszebb dalai hangzanak el. Néhány név a fellépők közül: Varga Miklós, Janza Kata, Csonka András és Vastag Tamás.


Képünk a Pécsi Nemzeti Színház mohácsi fellépésén készült. 

Palotás Péter - Fotó: kossuthteatrum.hu