A TEK-et is be kellett vetni Komlón egy késes őrült miatt

2020. augusztus 30. vasárnap 11:48

A TEK-et is be kellett vetni Komlón egy késes őrült miatt

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével fogták el azt a komlói férfit, aki késsel támadta és fenyegette a rendőröket, majd bezárkózott a lakásba - olvasható a police.hu oldalon.


Egy kétségbeesett komlói nő tett bejelentést augusztus 29-én (szombaton) 16 órakor a rendőrség ügyeletére arról, hogy férje agresszíven viselkedik és attól tart bántalmazni fogja. A helyszínen a 46 éves helyi férfi a vele szemben intézkedő rendőröket a nála lévő késsel megtámadta és megfenyegette, majd bezárkózott a lakásba, ahonnan a többszöri felszólítás ellenére sem jött ki.



A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával a lakásban elfogták az agresszív férfit, ellene a Komlói Rendőrkapitányság - ideiglenes megelőző távoltartás elrendelése mellett - garázdaság vétség miatt indított nyomozást. A férfi ellen a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, az eljárást a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja le.

EQM - police.hu