Könnyezni kezdett egy Szűz Mária-szobor Malajziában

2015. március 13. péntek 11:36

Könnyezni kezdett egy Szűz Mária-szobor Malajziában

Egy 52 éves férfi otthonában van, aki a sógornőjétől kapta ajándékba. Korábban a béke királynője ünnepén részesült érseki áldásban a 33 centis Mária-szobrocska - írja az mno.hu.

Egy Fülöp-szigeteki kegytárgyboltban vásárolták azt a Szűz Mária-szobrot, ami minden előzmény nélkül, megmagyarázhatatlanul könnyezni kezdett a malajziai Penampangban, a Dél-kínai-tenger partján a közelmúltban.

Az ingatlan, ahol az eset történt, az 52 éves Michael George-é, ő a sógornőjétől kapta ajándékba a parányi szobrot, amely korábban érseki áldásban is részesült a vásárlás idején.

- A legkisebb fiam, a 14 éves Melvin vette észre, hogy könnyezik a szobor - fogalmazott a Mirror című brit portálnak Michael George. - Természetesen nem hittem neki, amíg a saját szememmel nem láttam a könnyeket. Teljesen megdöbbentem, soha még csak hasonlót sem láttam, csodálatos látvány volt.
könnyek másnap újra megjelentek a szobor szemében.

Michael George elmondása szerint a 33 centis szobor nemrégiben került hozzá, és figyelemre méltónak tartja, hogy áldásban a béke királynője ünnepén részesült.

Michael házánál azonnal tolongani kezdtek a turisták és zarándokok, ahogy híre ment az eseménynek a közösségi oldalakon. Napjában legalább százan jelennek meg nála, általában rózsafüzért imádkoznak a szobor előtt.


Jefferi Gumu, a helyi Szent Szív-székesegyház káplánja is értesült az eseményről.

- Arra kérjük Michaelt, fontolja meg, hogy a szobrot a templomban elhelyezhessük, ahol még többen láthatják - fogalmazott a lelkipásztor.

Forrás: mno.hu