Szerb szakemberrel vált teljessé a PMFC stábja

2022. július 14. csütörtök 16:04

Szerb szakemberrel vált teljessé a PMFC stábja

Korábbi magyar bajnokkal egészült ki a PMFC szakmai stábja, Lazar Stanisic asszisztens edzőként segíti Weitner Ádám munkáját.

 

 

Mint arról beszámoltunk, június 29-e óta Weitner Ádám irányítja NB II-es labdarúgócsapatunkat.

Munkáját több olyan szakember is segíti a mindennapok során, akik hosszú évek óta a PMFC-ért dolgoznak, így továbbra is a szakmai stáb tagja marad Németh Zsolt asszisztens edző, Sólyom Csaba kapusedző, Gaál Miklós erőnléti edző, Veréb Viktor rehabilitációs edző, Szabó Dorottya gyógytornász, Andor Balázs és Tereki Péter masszőr, Lutz András videóelemző, valamint Dávid Roland technikai vezető.

Weitner Ádám szakmai stábja ugyanakkor egy új szakemberrel bővült, Lazar Stanisic asszisztens edzőként csatlakozott klubunkhoz. A 38 esztendős szerb tréner labdarúgó pályafutása során FK Macva Sabac, a Rabotnicki Skopje és a Vardar Skopje hátvédsorát erősítette, majd 2009 és 2015 között a Győri ETO színeiben szerepelt az hazai élvonalban. A Rába-partiaknál eltöltött évei során bajnokságot nyert, valamint ezüst,- és bronzérmesnek is mondhatja magát az NB I-ben.

 

Védő létére gólt szerzett az élvonalban, ami dobogós helyezést ért. Klubjaival a nemzetközi kupaporondon több ízben is kipróbálhatta magát, később megfordult Tatabányán, az osztrák Parndorf és Andau gárdáiban, végül a győri DAC FC 1912-nél. Hosszú és sikeres pályafutása során szerzett tudását és tapasztalatait ezt követően a pálya szélén kamatoztatta. Legutóbb Weitner Ádám segítőjeként dolgozott a Pápai Perutz együttesénél, így nem volt kérdés, hogy trénerünkkel együtt ő is a PMFC-nél folytatja edzői karrierét.

 

Forrás: PMFC - Fotó: Kurdi József/pmfc.hu