Sárkányhajókban viaskodhatnak: buliversenyre várják a kajak-kenu kedvelőit

2019. március 18. hétfő 17:09

Sárkányhajókban viaskodhatnak: buliversenyre várják a kajak-kenu kedvelőit

Szerda éjfélig várják a nevezéseket a sportág népszerűsítéséért életre hívott Mohácsi Medencés Sárkányhajó Viadalra. A nagy bulinak ígérkező versenyt immár hetedik alkalommal rendezi meg a Mohács Maximal Kajak-Kenu Team. 

 

 

A Mohácsi Medencés Sárkányhajó Viadalt azzal a nem titkolt céllal szervezte meg először a Mohács Maximal Kajak-Kenu Team, hogy népszerűsítésék a sportágat és tagokat toborozzanak a mohácsi kajakosok csapatába.

Az első alkalom után évről-évre megrendezték a versenyt, a most szombati már a hetedik ilyen alkalom lesz. Olyan jól sikerültek az eddigi viadalok, hogy az eseményre egyre többen kíváncsiak, mint nézőként, mint pedig résztvevőként. Igazi buli hangulata van a rendezvénynek, a jó hangulat idén is garantált.

Mint mindig, most is hatfős csapatok jelentkezését várják, de persze az sem baj, ha van 1-2 ember pluszban, sőt az sem, ha csak négyen jönnek össze, a csapatok ugyanis bővíthetők.

Az esemény március 30-án, szombaton kilenc órakor kezdődik, regisztrálni 8.00-tól lehet. A feladat rendkívül egyszerű, tudást, szakértelmet nem igényel.

Kor, nem és testalkat nem számít. Két hatfős csapat ül egymással szemben a hajóban. Amelyik erősebben evez és eltolja a másik egységet két méterrel, az nyeri az összecsapást!

Nyereményként az érmen és oklevélen kívül az első helyezettek három hétig edzhetnek ingyen a Mohács Maximal Kajak-Kenu Teammel, a másodikak kettő, a harmadikak egy hétig tehetik ugyanezt.

 

Nevezni szerdán éjfélig lehet, a dokumentumok és bővebb infók a Facebookon  létrehozott eseményben vagy a [email protected] e-mail-címen kérhetők.

14 év alattiak számára a részvétel ingyenes. Ifi kategóriában (14-18 év) ezerötszáz forintot kell fizetni fejenként, 18 év felettieknek (ha nem középiskolai tanulók) kettőezer forintot.

Kérdésekkel bátran keressék a szervezőket a (06) 30-782-55-10-es számon!

EQM