Rittlinger Lottival a soraiban győzött az ifjúsági válogatott

2018. október 09. kedd 13:34

Rittlinger Lottival a soraiban győzött az ifjúsági válogatott

Legutóbb a kínai felnőtt B válogatott, majd kétszer Szlovénia ellen mérettette meg magát a női ifjúsági kézilabda válogatott, amelyben a mohácsi tehetség, Rittlinger Lotti is szerepelt. A magyar lányok mindhárom mérkőzést megnyerték. 

 

A Mohácsi TE 16 éves játékosa nyáron Göteborgban aranyérmet szerzett a serdülő nyílt Európa-bajnokságon, azóta ez volt az első alkalom, amikor a csapat újra találkozott, immáron az ifjúsági korosztályban. 

A balatonboglári edzőtábor első napján a kínai felnőtt B válogatott ellen lépett pályára a csapat, ahol tizenegy gólos győzelmet aratott a csapat. Rittlinger két gólt szerzett a mérkőzésen.

Ezután következett a Szlovénia elleni két mérkőzés.

Az első összecsapáson a magyar lányok húszgólos győzelmet arattak a szlovének felett.  A Mohácsi TE 1888 tehetsége, Rittlinger Lotti öt góllal vette ki a részét a sikerből.

A végeredmény 36-16 lett.

Egyik fél számára sem jutott túl sok idő a pihenésre, hiszen másnap délelőtt fél tizenegykor már újból pályára léptek. Félidőben 20-9 volt az állás a magyar lányok javára, végezetül 41-23-ra verték el Szlovéniát,

Rittlinger Lotti a második mérkőzésen négy gólt szerzett.



 

K. E.