Napokon belül eldőlhet, melyik csapatban folytatja pályafutását Pávkovics Bence

2022. szeptember 20. kedd 13:15

Napokon belül eldőlhet, melyik csapatban folytatja pályafutását Pávkovics Bence

Az átigazolási időszak sokak számára már lezárult 2022 őszén. De azok a játékosok, akik szabadon igazolhatóak, akár az utolsó másodpercig is kivárhatnak. Közéjük tartozik a mohácsi Pávkovics Bence is. A volt válogatott kerettag, akik a kispadon is ült nemzetek közötti mérkőzésen, természetesen örült volna, ha korábban megoldódott volna a csapatválasztása. Ennek ellenére annyira nem aggódik a jövőjét illetően.

 

 

- A futballbörze kisebb fordulaton működik, mint pár héttel korábban. Nem maradt le semmiről?

- Jelen állás szerint visszajelzést várok. Akadtak jelentkezők Oroszországból, Lengyelországból, de magyar klubok szintén érdeklődtek irántam. Remélem most már tényleg csupán napok kérdése, hogy elkötelezzem magamat valahová.

- Mivel már a múlt része, elárulhatja, milyen érzés volt kiesni az élvonalból a Debrecennel?

- Váratlan, egyben szörnyűnek számított átélni mindazt, ami akkor velünk történt. Még a hosszabbítás pillanatában is kapufát lőttünk. A Paks ellen 1-1 lett a vége, 2020. június 27-én. Nekünk az egy pont kevés volt. Nem is akartuk elhinni azt, ami ott, akkor, velünk megesett. De sikerült visszajutnunk, ezzel talán valamit jóvátettünk a „bűnünkből". Mert a szakma, meg a szurkolóink is eléggé ledöbbentek, máshoz voltak szokva a korábbi évtizedekben.

- Hogyan tovább?

- A külföldi szerződés esélye előrelépés lenne a karrieremben, ha mégsem, akkor itthon jön a folytatás. Huszonöt éves múlottam, talán a legjobb korban vagyok ehhez a játékhoz. Mert már rendelkezem meccstapasztalatokkal, ami egy védő esetében komoly előnyt jelent a pályán.

 

 

Pucz Péter - Fotó: dvsc.hu (archív)