Itt van Marco Rossi kerete - újoncokat is avathat

2021. november 02. kedd 15:23

Itt van Marco Rossi kerete - újoncokat is avathat

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden kihirdette 25 fős keretét a soron következő San Marino és Lengyelország elleni novemberi világbajnoki selejtezőkre - írta az m4sport.hu.

 


A névsorban nincs ott Holender Filip, valamint a sérüléssel bajlódó Sallai Roland sem - visszatért azonban a térdműtétje után már egészséges csapatkapitány, a visszatérése óta a Német Kupában továbbjutást érő gólpasszt kiosztó Szalai Ádám - írta az M4sport.hu

Marco Rossi újoncot avathat: a szövetségi kapitány meghívta a nemzeti csapatba Kiss Tamást, a Puskás Akadémia jelenleg a holland élvonalbeli SC Cambuur együttesénél légióskodó szélsőjét, aki korábban még nem szerepelt a felnőttválogatottban.

Rossi bizalmat szavazott továbbá annak a Balogh Botondnak (Parma) is, akit a mester az angolok az RB leipzig által visszahívott Willi Orbán helyére behívott.

Az olasz szakember ezúttal nem számít Nikolics Nemanjára, a MOL Fehérvár csatárára, s most sem fért be a keretbe a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs.

A magyar labdarúgó-válogatott november 12-én San Marinót fogadja, három nappal később pedig Lengyelországban zárja a világbajnoki selejtezősorozatot. A két összecsapás egyaránt 20.45-kor kezdődik - az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti a mérkőzéseket.

EQM