Hétvégén indulnak a megyei futsal utánpótlás-tornasorozatok

2020. december 19. szombat 13:20

Hétvégén indulnak a megyei futsal utánpótlás-tornasorozatok

A MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága elkészítette a Futsal utánpótlás tornasorozatok csoportbeosztását és játéknapokat helyszínenként. Hétvégén (december 19.-én) az U19 és U17 korosztályú fiúk lépnek pályára először, majd 2021 januárjában a többi korosztály is bekapcsolódik a küzdelmekbe. Sajnos a járványhelyzet miatt kizárólag zárt kapusak lesznek a mérkőzések. 

 

 

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága idén is hat fiú utánpótlás korosztály (U9, U11, U13, U15, U17, U19) számára írt ki téli Futsal tornasorozatokat. Összesen 66 csapat vállalta a részvételt. Az események négy helyszínen kerülnek lebonyolításra (Bóly, Harkány, Kozármisleny, Szigetvár).

Hétvégén (december 19.-én - szombaton) az U19 korosztály Harkányban és Kozármislenyben, az U17-es korosztály Bólyban, Harkányban és Kozármislenyben lép pályára. A következő év januárjában a többi korosztály is bekapcsolódik a tornasorozatba.

A hétvégi U19 és U17 korosztályú futsal mérkőzések menetrendje az MLSZ adatbankjában megtekinthető, a többi korosztály mérkőzései folyamatosan feltöltésre kerülnek.

Forrás: baranya.mlsz.hu