Egy pontot hozott el idegenből a PMFC húsvétvasárnap

2022. április 17. vasárnap 19:29

Egy pontot hozott el idegenből a PMFC húsvétvasárnap

A PMFC korai vezető góljára a Nyíregyháza Spartacus FC a hajrában válaszolt a vasárnapi mérkőzésen. 


A húsvétvasárnapi találkozón erős szélben indult útjára a labda, a 9. percben egy hatalmas góllal megszerezte a vezetést a Pécs. Nikitscher kissé balról, jó 20-ról szánta el magát a lövésre, míg a bal alsó sarokba tartó megpattanó labdát Fejér nem háríthatta, 0-1!


A 72. percben balról Adamcsek tűzte rá a rövid felé szabadrúgását, amit a házigazdák szögletre mentettek. A 82. percben aztán kisebb tömörülés és kavarodás alakult ki a a PMFC kapuja előtt, sikerült azonban felszabadítani.

A hajrában nagy volt a nyíregyházi nyomás, a 87. percben Paku szöglete után Gengeliczki fejelt 6 méterről, de Futó a gólvonalról kivágta a labdát.

A ráadásban Gengeliczki közeli bólintása mellé szállt, míg a 93. percben előbb Novák találta el a kapufát, a kipattanót azonban Szabó lőtte be a hálónkba a jó irányba vetődő Bukrán mellett, középkezdésre már nem volt idő, pontosztozkodás lett a vége, 1-1.

 

Merkantil Bank Liga, 33. forduló
Balmazújváros, Városi Stadion, 500 néző. Vezette: Sipos (Medovarszki, Márkus)
Nyíregyháza Spartacus FC - PMFC 1-1 (0-1)
Gsz.: Szabó (93.)., ill. Nikitscher (9.)

Nyíregyháza Spartacus FC: Fejér - Szokol, Gengeliczki, Jánvári, Godwords (Szabó, 86.) - Sigér (Paku, 66.), Márkus - Vass (Hamed, 66.), Zamostny (Nemes, 78.), Gresó (Banyoi, 78.) - Novák. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

PMFC: Bukrán - Sági, Rácz, Katona, Marques - Kónya, Nikitscher, Futó, Grabant (Tihanyi, 59.) - Bíró (Adamcsek, 59.), Szabó (Zsemlye, 46.). Vezetőedző: Vas László.

Forrás: PMFC