Zárva a városháza, otthoni munkavégzésre álltak át a polgármesteri hivatal dolgozói

2021. március 08. hétfő 08:48

Zárva a városháza, otthoni munkavégzésre álltak át a polgármesteri hivatal dolgozói

A járványügyi intézkedések részeként hétfőtől zárva tart a polgármesteri hivatal, az ügyintézés azonban nem állt le. Azok a szülők, akik munkavégzés miatt nem tudnak gondoskodni gyermekükről, Mohácson is igényelhetik a digitális munkarend időtartamára a felügyeletet az iskolák, óvodák vezetőjétől.

 

 

 

A polgármesteri hivatal dolgozói otthoni munkavégzéssel folytatják munkájukat, a hivatal épülete zárva tart, közölte Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere.  

 

Az ügyintézés telefonon, levélben és elektronikus úton zajlik. Indokolt esetben az ügyintézővel történt telefonos egyeztetés után van lehetőség személyes találkozásra.

 

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet értelmében az óvodában és az iskolában a rendkívüli szünet, illetve a digitális munkarend időtartama alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

 

Ez Mohácson is így van,az erre vonatkozó kérelem elektronikusan is benyújtható az intézmény vezetőjének.

A közétkeztetési feladatokat ellátó Tomori konyha teljesen felkészült, felmérte az igényeket, az étkeztetés minden olyan jogosult számára biztosított, aki azt kéri. A konyha vendégétkezést is kínál. 

EQM