Támadás a mohácsi panzióban: letartóztathatja a bíróság a rablással is gyanúsított késelőt

2021. április 15. csütörtök 11:47

Támadás a mohácsi panzióban: letartóztathatja a bíróság a rablással is gyanúsított késelőt

Amint arról beszámoltunk, szerdán Mohácson egy nő késsel megsebesített egy másikat. A rendőrök csütörtökön közöltek további részleteket a megdöbbentő esetről: a támadót őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását. 

 

 

A rendőrség ügyeletére 2021. április 14-én 15 óra 35 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő bement egy panzióba Mohácson, majd vitába keveredett az ott dolgozó nővel, akit egy késsel megsebesített.

A gyanú szerint a 24 éves helyi nő miután bement a panzióba, elvette az asztalról a panziós mobiltelefonját, amivel később élőben közvetített a menekülését.

Íme, a videó (a rajta szereplő személyek arcát kitakartuk, hangjukat eltorzítottuk):

 

A panziós felszólította, hogy adja vissza a mobilt és a kulcsait, ekkor dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a nő egy késsel két alkalommal arcon szúrta vitapartnerét, majd elmenekült a helyszínről.

A sértett az eset során könnyebben megsérült.

Az elkövető felkutatására induló járőr a helyszín közelében megtalálta a nőt, aki a rendőri felszólításnak nem tett eleget, nem állt meg, hanem az egyik házba becsöngetett.

Amikor az ott lakó férfi a rendőr figyelmeztetése ellenére kinyitotta az ajtót, a nő berontott a lakótérbe, majd egy konyhakést magához vett, és fenyegette a rendőröket.

A rendőrök a nőt elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták gyanúsítottként. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték a letartóztatását, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

A hivatalos személy elleni erőszak elkövetését az ügyészség vizsgálja.


 

Forrás: BMRFK