Szujó Zoltán kérdezi Michelisz Norbertet és Szauer Gergőt a Mohácsi Polgári Szalon rendezvényén

2020. február 11. kedd 17:22

Szujó Zoltán kérdezi Michelisz Norbertet és Szauer Gergőt a Mohácsi Polgári Szalon rendezvényén

Michelisz Norbert mellett a mohácsi raliversenyző, Szauer Gergő is elfogadta a meghívást a Mohácsi Polgári Szalon szombaton esedékes, következő rendezvényére. A beszélgetést a Forma 1-es futamok ismert kommentátora, Szujó Zoltán moderálja, de természetesen a mohácsiak is kérdezhetik a vendégeiket.

 

Michelisz Norberttel találkozhatunk a Mohácsi Polgári Szalon következő rendezvényén. Az autóversenyző a magyar autósport történetének legfényesebb eredményét érte el azzal, hogy megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi szezonját. 

 

A szalon házigazdája, Pávkovics Gábor, Mohács alpolgármestere,

A Kisfaludy Károly Gimnázium egykori diákjával február 15-én, délután két órakor találkozhatnak az eseményre ellátogató érdeklődők az Ifjúsági Centrumban.

A rendezvényen egy másik kiváló mohácsi pilóta, a raliversenyző Szauer Gergővel is jelen lesz,  ő az eredményeiről, terveiről részletesen beszámol majd, valamint egy bejelentésre is készül.

 

A beszélgetések moderátora a magyar autósport történetének egyik legnépszerűbb riportere, a Forma 1-ek már legendásnak mondható kommentátora, Szujó Zoltán lesz.

Természetesen nemcsak ő, hanem a programra ellátogató érdeklődők is kérdezhetnek a vendégektől.

 

 

 

 


 

EQM