Szavazás! Önök szerint vissza kell-e lépnie az MSZP mohácsi polgármesterjelöltjének?

2019. október 07. hétfő 13:07

Szavazás! Önök szerint vissza kell-e lépnie az MSZP mohácsi polgármesterjelöltjének?

Amint az ismert, Szekó József, Mohács polgármesterének tragikus halála után a Fidesz-KDNP nem állíthat új polgármesterjelöltet a városban, így az MSZP aspiránsa, Csorbai Ferenc egyedül, s ebből következően biztos befutóként indulhat a vasárnapi voksoláson. Kíváncsiak vagyunk Tisztelt Olvasóink véleményére, ezért azt kérjük, szavazzanak: Önök szerint vissza kellene-e lépnie Csorbai Ferencnek?


 

Múlt szerdán Szakács Lászlót, az MSZP elnökhelyettesét kérdeztük arról , mi a pártja hivatalos álláspontja a mohácsi polgármester-jelöltjük esetleges visszalépésével kapcsolatosan. (Amint az ismert, Szekó József halálát követően a nemzeti oldalnak már nincs lehetősége új jelöltet állítani helyette, így az MSZP aspiránsa, Csorbai Ferenc - amennyiben nem lép vissza - biztosan megnyeri a választást, s így ő lesz Mohács polgármestere.)


Azt mondta, szerinte az a helyes, ha ilyenkor a helyiekre, az MSZP mohácsi csoportjára és a polgármester-jelöltre bízzák a döntést. Ők látják a legjobban, mi Mohács érdeke, s ezt a döntést ők meg is fogják hozni.

Szakács László hozzátette, a döntést Szekó József szombati temetése után jelentik be.

Mindeddig azonban ez nem történt meg.

 

Az MSZP mohácsi polgármester-jelöltjét, Csorbai Ferencet több alkalommal is kerestük az elmúlt napokban, legutóbb hétfőn is, azonban mindeddig nem tudtuk elérni.

Mindeközben a Fidesz Mohácsi szervezete bejelentette , az emberek akaratának kinyilvánítása és érvényesítése érdekében aláírásgyűjtést kezd, hogy a mohácsi polgárok eddig eljuttatott kérésüket, igényüket, szándékukat írásban is megerősíthessék a teljes nyilvánosság és a választáson indulni szándékozó jelölt, jelöltek felé.

 

 


EQM