Piromusical: először Mohácson, a Széchenyi téren láthatja a közönség - Videó!

2017. március 29. szerda 16:13

Piromusical: először Mohácson, a Széchenyi téren láthatja a közönség - Videó!

A Széchenyi téren pénteken este nyolc órakor kezdődő, az országban elsőként Mohácson látható, rendkívül látványosnak ígérkező produkciót ingyenesen tekintheti meg a közönség. 

Mohácson tartják Magyarország első piromusical bemutatóját. A műsorbann közösen szerepel az országban egyedülálló vízivarázs-produkció színpadi pirotechnikával, lángshow-val, épület-fényjátékkal, valamint a klasszikus tűzijátékelemekkel, de nem a hagyományos módon fellőve. Mindez tökéletes összhangban a zenével különleges élményt ígér a szervezők szerint.

Nézzen bele a műsorba:


A Széchenyi téren pénteken este nyolc órakor kezdődő, ingyenesen megtekinthető, Az ötödik elem című műsorban a szervezők szerint az első elem, a tűz. Klasszikus tűzijáték elemek, valamint színpadi pirotechnikai effektusok, 1-2 lövéses tűzmozsarak, római gyertyák elegye.

A 2. elem a víz: folyékony tűzijátéknak is nevezik a különböző színű, táncoló szökőkutak játékát. A fix telepítésű szökőkutakhoz képest itt a színek és az ütemek váltakozása teszi varázslatossá az összhatást.

A 3. elem, a fény: segítségével a különleges alkalomhoz illően épületek, tárgyak feldíszítése színes fények segítségével.

A 4. elem, a láng nagyobb koncertek, színpadi események attraktív, hangulat és látványfokozó elemei. 6-8 méteres lángoszlopok villannak fel a zene erősebb ütemeinél.

Az ötödik „látványelem" pedig maga a zene, a piromusicalek leglényegesebb szereplője.

EQM