Pécsett rabolt három fiatal, Mohácson fogták el őket

2022. április 18. hétfő 10:19

Pécsett rabolt három fiatal, Mohácson fogták el őket

Csoportosan elkövetett rablás miatt nyomoztak a pécsi rendőrök négy fiatal ellen. Az ügy vizsgálatát befejezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek. 

 

 

 

 

 

 

A rendőrségi bejelentés szerint a sértettet 2022. január 2-án hajnalban Pécsett, a Szent István téren három fiatal férfi megtámadta, bántalmazták, majd elvették tőle a mobiltelefonját és a pénztárcáját, a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket aznap Mohácson fogták el. Előállításukat követően a két 19 éves, valamint egy 20 éves fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki. Velük szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindhárom férfi esetében pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a három férfin kívül egy fiatalkorú lány is a társaság tagja volt, aki bűnsegédként vett részt a rablásban.


A három férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatásukat, amelyet a járásbíróság elrendelt. Ellenük a csoportosan elkövetett rablás mellett kábítószer birtoklása miatt is nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság.


A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

 

 

Forrás: BMRFK