Pávkovics Gábor ismét indul a polgármesteri posztért, megvannak egyéni jelöltek is

2024. április 18. csütörtök 09:19

Pávkovics Gábor ismét indul a polgármesteri posztért, megvannak egyéni jelöltek is

Pávkovics Gábort, Mohács polgármestere a közösségi oldalán jelentette be,  ismét elindul a városvezetői posztért. Bejelentette azt is, hogy a nemzeti oldal képviseletében kik indulnak az egyéni választókerületekben.

 


"1998-ban megkezdett képviselői, illetve 2020 óta tartó polgármesteri megbízatásom során mindig a Mohács fejlődését hosszú távra pozitívan meghatározó megoldások felkutatására törekedtem.


Az elmúlt négy esztendőt vizsgálva városvezetőként több sikeres projektre, beváltott ígéretre tekinthetek vissza, melyekkel kapcsolatban sokan fejezték ki tetszésüket, elismerésüket.

Az eredmények, a még megvalósítandó tervek, valamint a szülővárosomért érzett szeretet és felelősség arra köteleznek, hogy elinduljak a polgármesteri szolgálatért a 2024-es helyhatósági választásokon.

Mohácson évtizedek óta a konzervatív, keresztény értékrendet valló, lokálpatrióta erők adják a képviselő-testületi többséget. Ezek a grémiumok mindig bizonyították, hogy alkalmasak választási ciklusokon túlnyúló, a város érdekeit távlatokban figyelembe vevő döntéseket hozni.

A sikeres folytatáshoz szükségem lesz egy olyan felkészült csapatra, melynek tagjaira feltétlenül számíthatok, és akiket bizalommal ajánlhatok", írta Mohács polgármestere.


Íme, a nemzeti oldal egyéni képviselőjelöltjei:

1. választókerület: Bogos Tünde
2. választókerület: Weisz Ákos József
3. választókerület: Cserdi Áron
4. választókerület: Dr. Csizmadia Csaba
5. választókerület: Szekó Zsófia
6. választókerület: Wébel Zsolt
7. választókerület: Földváriné Wiszt Zsuzsanna
8. választókerület: Szurcsikné Fábián Gyöngyi

 

 

 

M. B.