Pávkovics Gábor a Deák térről: Csorbai Ferenc elindította a hazugságkampányát - Videó

2020. július 16. csütörtök 16:18

Pávkovics Gábor a Deák térről: Csorbai Ferenc elindította a hazugságkampányát - Videó

Videóban reagált Pávkovics Gábor, Mohács alpolgármestere Csorbai Ferenc polgármester a Deák téri beruházást szapuló kijelentéseire. Pávkovics Gábor úgy véli, Csorbai kijelentései csúsztatásokat, sőt, valótlanságokat is tartalmaznak. 

 

 

- Csorbai Ferenc elindította hazugságkampányát - ezzel a mondattal indítja csütörtökön közzétett videóját Pávkovics Gábor, Mohács alpolgármestere. A videóban Csorbai Ferenc a Deák téren zajlott beruházást bíráló kijelentéseire reagál.
Az alpolgármester arról beszél többek között, hogy sajnálatos módon Csorbai kijelentései csúsztatásokat, sőt valótlanságokat is tartalmaznak.





„A beruházás 100 százalékban pályázati forrásból valósult meg, amit Szekó József idejében nyert el a város. Sajnos a beruházás megvalósítását már nem érhette meg. 2019. júniusában adták át a munkaterület a kivitelezőknek. A munkálatok jelentős része Csorbai Ferenc polgármestersége alatt zajlott, így a tereprendezésre és a füvesítésre, valamint a szobor részbeni tisztítása is idén tavasszal került sor.

Emlékszem, Csorbai Ferenc korábbi képeire, amit busójárás előtt készített a munkaterületen. A felvételen jelzi a városlakók számára, hogy a Deák téri beruházási munkálatok rendben zajlanak, amit ő személyesen felügyel.

A munkálatok elvégzését Csorbai Ferenc által aláírt teljesítési igazolások ismerik el megfelelőnek, mely alapján a kivitelező kiállította a számlát, amit az önkormányzat rendre kifizetett.

Most mégis azt kéri számon - ezek szerit saját magától, hiszen a teljesítést ő maga ismerte el aláírásával - , hogy a téren a tereprendezés és a füvesítés nem szakszerűen történt. Jogos a kérdés, kin szeretné számon kérni ebben a polgárpukkasztó formában a hibákat?

Kivitelezési hiányosságok feltárása esetén a kivitelezővel szemben kell érvényesíteni a garanciális igényeket, nem pedig a képviselő-testületen számon kérni a hibákat, ez is Csorbai Ferenc feladata és felelőssége lenne", fogalmazott Pávkovics Gábor.

M. B.