Négylábú menyasszony és vőlegény volt a meglepetés egy babarci lagzin - Videó!

2017. július 22. szombat 08:02

Négylábú menyasszony és vőlegény volt a meglepetés egy babarci lagzin - Videó!

Óriási meglepetést szereztek a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány kétlábú és négylábú tagjai egy babarci lagzin a napokban. Különleges koreográfiával készültek egyik önkéntesük menyegzőjére. Esküvői ruhában, a Rómeó és Júlia zenéjére vonult be egy kiskocsin ülve Chili és Bobi, a kutya menyasszony és vőlegény. A többiek a násznépet alakították a néhány perces show-ban, ami könnyes sikert aratott. A rendhagyó esküvőről a hiros.hu számolt be.

A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány terápiás kutyái és gazdái egész évben sok-sok bemutatót és fejlesztő órát tartanak együtt, ez a mostani alkalom azonban más volt, mint az eddigiek. A részletekről dr. Juharos Ágota, az alapítvány kuratóriumának titkára számolt be.

- 2014-ben már készültünk egy ilyen bemutatóval, akkor az egyik tanú kért fel minket rá, mert a menyasszony nagyon szerette a kutyákat. Most is meglepetés volt az ifjú pár számára a show műsorunk. Tóth Vivien évek óta az alapítvány oszlopos tagja, ezért gondoltuk úgy, a terápiás kutyák sem hiányozhatnak a nagy napról, amikor kimondják párjával a boldogító igent. Vivien édesanyja kért fel minket erre a meglepetésre, mi pedig boldogan mondtunk igent.

Az esküvőn a menyasszony kutyája, Puszedli, a terápiás spániel vitte a jegygyűrűt az ifjú párnak, az alapítvány egyik önkéntesének segítségével. Arra azonban senki sem számított, hogy az ünnepi szertartás után vendég kutyusok is megjelennek a helyszínen.

A gazdikkal együtt elbújva várták a násznépet és az ifjú házasokat, hogy amikor eljön a megfelelő pillanat, a Rómeó és Júlia zenéjére elinduljon a show.

Chili alakította a menyasszony, Bobi pedig a vőlegény szerepét. A négylábú násznép Bátorból, Lunából, Nokedliből, Fügéből és Zuzuból állt. Az összeszokott csapat most is fegyelmezetten teljesítette a feladatokat, a zenére végrehajtott trükkökkel teljesen elkápráztatták a háromszáz fős közönséget.

A produkció csúcspontja az volt, amikor a Sok boldogságot! feliratú transzparenst átugrálva egy-egy szál rózsát vittek a kutyusok a menyasszonynak. Ekkor már szem nem maradt szárazon.

Meglepetés kutyás show a menyasszonynak



Mint megtudtuk, 3-4 hét alatt rendszeres, jó hangulatú próbákon gyakorolt a csapat, természetesen teljes titokban. A legnehezebb feladata a nyolc hónapos Nokedlinek volt, hisz számára még a legtöbb trükk újdonságot jelentett. A koreográfia és „színpadkép" kialakításában, a díszletek alkalomhoz illő elkészítésében sokat segített Zuzu gazdája, Frigyesi Tünde, aki egyébként a Katona József színház rendező és koreográfus asszisztense.

A felvezetők között volt egy kislány is. Fodor Anna, a Magyar Ilona Általános Iskola ötödikes diákja az elsők között élvezhette az intézményben a kutyás pedagógiai órákat. Nagyon megszerette a kutyákat, és rendszeresen részt vett a bemutatókon is, így ő sem maradhatott ki a meglepetés produkcióból.

A show mindenkinek nagyon tetszett, de kétségtelenül a menyasszonyra volt a legnagyobb hatással. Meghatott levélben köszönte meg az alapítványnak a csodás meglepetést:

"Csak úgy potyogtak a könnyeim, fantasztikusak vagytok!! Büszke vagyok rá, hogy a csapatotokba tartozhatunk!"

Forrás: hiros.hu