Motorral ment neki egy eladónak egy férfi Pécsett

2020. szeptember 26. szombat 10:56

Motorral ment neki egy eladónak egy férfi Pécsett

A vita után nem szolgálták ki, ezért fizetés nélkül távozott az üzletből, majd a parkolóban nekiment motorjával az eladónak. A pécsi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.
Közúti veszélyeztetés, valamint rablás elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 58 éves pécsi férfi ellen.

A férfi 2020. április 5-én a kora esti órákban bement egy pécsi élelmiszerboltba, ahol szóváltásba keveredett az eladónővel. A nő ennek következtében nem szolgálta ki a férfit, aki ezután fizetés nélkül magával vitte a kezében lévő két doboz sört.

A férfi kiment a parkolóba, ahol felült a robogójára, amellyel el akart indulni, azonban az eladó utánament és a jármű elé állt, hogy megakadályozza a férfi távozását. Ezután a férfi elindult a motorral, maga előtt tolva a nőt, majd elhajtott a helyszínről. Az eset során a sértett könnyebben megsérült.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Forrás: BMRFK