Mohácson vettek üldözőbe egy autóst a rendőrök, Lánycsóknál árokba csapódott

2019. február 14. csütörtök 17:13

Mohácson vettek üldözőbe egy autóst a rendőrök, Lánycsóknál árokba csapódott

Lapunk értesülése szerint csütörtökön délelőtt egy autós nem állt meg a rendőrök jelzésére Mohácson, ezért üldözőbe vették. Lánycsók közelében lesodródott az útról és árokba csapódott. 

 

Olvasónk értesítette lapunkat a csütörtökön délelőtt az 57-es főúton lezajlott autós üldözésről.

Elmondása szerint egy sofőr nagy sebességgel menekült Mohács irányából Lánycsók felé az őt üldöző rendőrök elöl, egészen addig, míg lesodródott az útról és árokba csapódott.

Ekkor a rendőrök körbevették a kocsit és a sofőrre fegyvert fogtak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre megerősítették, hogy történt ilyen eset, amit „válaszadásuk időpontjában a Mohácsi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárásban vizsgál, annak részleteiről jogszabály engedélyének hiányában nem áll módjukban bővebb felvilágosítást adni".

Lapunk úgy tudja, az autóst Mohács belterületén próbálták megállítani a rendőrök, azonban a jelzésükre fittyet hányva a sofőr menekülőre fogta, ezt követően vették üldözőbe.

Az, hogy szabálysértési eljárás keretében vizsgálódnak, azt jelenti, hogy bűncselekmény gyanúja - legalább is egyelőre - nem merült fel. Nem kizárt, hogy az az autós ittas volt, s ezért nem állt meg a rendőrök jelzésére.

Úgy tudjuk, az eset során személyi sérülés nem történt.

Képünk illusztráció.

 

M. B.