Mohácson és környékén drogot terjesztő, kisnyárádi házaspárt fogtak el - Videó!

2023. december 19. kedd 11:09

Mohácson és környékén drogot terjesztő, kisnyárádi házaspárt fogtak el - Videó!

Egy kisnyárádi házaspár terítette a drogot Mohácson és környékén, a rendőrök őrizetbe vették őket.

 

 

A Mohácsi Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2023. december 17-én délelőtt az M6-os autópálya Szebényi pihenőjében fogta el azt a 46 éves kisnyárádi férfit, aki a gyanú szerint Mohácson és környékén dílerkedett.

 

A gyanú beigazolódott, ugyanis a rendőrök a férfi autójában összesen bruttó 566 gramm kristályos, kábítószergyanús anyagot találtak, és foglaltak le.
A kocsiban ült egy 22 éves pécsi férfi is, akinek a ruházatából szintén droggyanús anyag került elő, a kábítószer-gyorsteszt pedig pozitív eredményt mutatott.

Mindkettőjüket előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

 

A nyomozók a 46 éves férfit azzal gyanúsítják továbbá, hogy aznap reggel a Kisnyárád és Lánycsók közötti útszakaszon az egyik villanyoszlop mellett drogot rejtett el, illetve a pécsi lakásán megtartott kutatás alkalmával is előkerült összesen bruttó fél kiló kábítószergyanús anyag, amit szintén lefoglaltak.

A rendőrök a lakásban tartózkodó 46 éves nőt is előállították, majd kihallgatták.

 

A férfi és a felesége ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A 22 éves férfi szabadlábon védekezhet, ellene kábítószer birtoklása miatt nyomoznak a mohácsi rendőrök.

Forrás: BVMRFK