Mohács, Mohács, te csodás! Fotózza le várusunk büszkeségeit, értékeit - Pályázat!

2020. október 17. szombat 11:06

Mohács, Mohács, te csodás! Fotózza le várusunk büszkeségeit, értékeit - Pályázat!

„Csodás Mohács" címmel fotópályázatot hirdetett az önkormányzat, amelynek célja, hogy bemutassa városunk büszkeségeit: természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait. Az ön számára mi a csoda?

 

 

A kírás szerint pályázni bármely időszakban készült fotókkal lehet. A pályaműveket elektronikus úton lehet, a pályázó nevének és korcsoportjának (13 év alattiak, 13-18 év közöttiek, 18 év felettiek) megjelölésével lehet beadni a [email protected] e-mail-címre.


Amatőr és hivatásos fotósok is nevezhetnek, legfeljebb 25 képpel.

Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. Korábbi pályázatokon díjat nyert képeket nem lehet nevezni,  n 25 pályaművet küldhet be.

Manipulált képek nem indulhatnak a pályázaton, de nem számít manipulációnak a szokásos fotográfiai korrekció (színek, tónusok, fényerő beállítása).

A fotók 5-20 MB méretűek lehetnek, JPG-formátumban. Rövidebb oldaluk minimum 2100 pixel lehet, a hosszabbik pedig nem haladhatja meg a 6000 pixelt. A képtömörítési minőség 100%-os.

A zsűri által megjelentetésre javasolt, illetve a nyertes pályaművekre vonatkozó felhasználási jogokat a pályázók a pályázat kiírójára ruházzák annak érdekében, hogy a pályaműveket a nagyközönségnek is be lehessen mutatni, a pályázó nevének feltüntetésével online is a Tourinform Mohács Facebook-oldalán.

 

A munkákat 5 tagú szakmai bírálóbizottság értékeli, majd decemberben - a járványügyi helyzet alapján hozott intézkedésektől függően - a fotókból rendezett kiállítás megnyitóján osztják ki az értékes jutalmakat.

 

Beadási határidő: 2020. november 13.

Címlapképünk illusztráció, lapunk fotósa, Dittrich Éva készítette.

EQM - Fotó: Dittrich Éva