Minden Ami Cső Kft.: ipari berendezések telepítése, karbantartása, bontása a tevékenységi körük

2021. november 25. csütörtök 14:04

Minden Ami Cső Kft.: ipari berendezések telepítése, karbantartása, bontása a tevékenységi körük

Cégtábla nem tudatja azt, hogy Mohácson van egy Minden Ami Cső Kft., annál ismertebb a társaság szakemberei munkája országosan, sőt, külföldön is. 

 

 

- Magánvállalkozóként kezdtük tizenegy éve, de rövid idő után olyan igény mutatkozott az általunk végzett feladatokra, hogy a cégalapítás mellett döntöttünk - mondta Friedrich Anikó ügyvezető, s mint említette, az első megbízatásuk ilyen minőségben a KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft. beruházásai során a vízlágyító kiépítése, egy nagy teljesítményű fatüzelésű kazán vasszerkezet- és gépészeti szerelése volt, illetve azóta is mindezek folyamatos karbantartását végzik.


A tizenkilenc fős kft. lakatos, szerkezetlakatos, csőszerelő, láng-, ív- és egyéb speciális hegesztő szakmunkásokkal vállal ipari létesítményekben karbantartást, míg a megbízásaik sorába szerepel vasszerkezetek gyártása, szerelése, valamint ilyen berendezések bontása is.


- Alvállalkozóként vettünk részt egyebek mellett a Bosch gyárterületén korlátok, lépcsők gyártásában, a Falco Zrt.-nek acélszerkezeteket gyártottunk, gépsort telepítettünk, a Pécsi Pannon Hőerőmű egyik kazánja éves karbantartása a feladatunk.

A szakterületünkhöz tartozó munkánk volt már az EGIS Gyógyszergyárban, a NESTLÉ-nél. Folyamatosak a felkéréseink több hazai üzem mellett Németországból, Ausztriából, Szlovákiából, Szerbiából. A napokban Dunaföldvárra mennek dolgozóink, ahol több napig tartó feladatuk lesz - sorolta a szerteágazó megbízatásaikat Friedrich Anikó.

Mint elmondta, az adminisztrációs teendők végzését váltotta cégvezetői feladatra.

Szakemberré ugyan nem képezte át magát - ebben férjének van átfogó ismerete -, de jól eligazodik a munkafolyamatok menetében, meg tudja ítélni, hogy az elvárt minőségben történt-e a kivitelezés. A felelősségteljes munkája mellett édesanya, hét éves kislánya és ötéves kisfia elfogadják, hogy még a nyaralás ideje alatt is gyakran kell hivatalos ügyben a telefonokat fogadnia.


Berta Mária - Fotó: Dittrich Éva