Megkezdődött Orfűn Lovasi Andrásék idei rock fesztiválja

2013. június 19. szerda 23:49

Megkezdődött Orfűn Lovasi Andrásék idei rock fesztiválja

Napi nyolcezer látogatót várnak a szervezők a hazai alternatív zenei színtér egyik legfontosabb fesztiváljára, a szerdán indult és június 22-ig zajló Fishing On Orfűre, amelynek nyitónapján a rendezők - köztük Lovasi András pécsi rockzenész - által meghívott zenekarok a Kispál és a Borz dalai előtt tisztelegtek.

Az orfűi tó partján található Panoráma Campingben hatodszor rendezik meg a Fishing On Orfűt.  Június 19-én a hazai könnyűzenei élmezőny számos fontos szereplője adta elő a közönségtől 2010-ben elbúcsúzott Kispál és a Borz dalainak saját képére formált változatát.Az egész estés műsoron a Deli Máté nagyszínpadon fellépett a Punnany Massif, a Soerii&Poolek, a Compact Disco, a Hétköznapi Csalódások, a Subscribe, a Brains, az Isten Háta Mögött, az Intim Torna Illegál, a Bëlga, az Óriás, a Supernem, Odett, az Uzipov és az Alvin és a Mókusok, az est házigazdája Lévai Balázs és Varga Livius (Quimby).

A Kispál-nap programjait a Csík Zenekar koncertje nyitotta 19 órakor, ezen az együttes valamennyi Kispál és a Borz-feldolgozása elhangzott.

Képünkön: Szabó Attila (b), Makó Péter (b3), Kunos Tamás (j2) és Csík János (j), a Csík zenekar tagjai, valamint Lovasi András (b2), a Kiscsillag együttes vezetője a Fishing On Orfű fesztivál első napján 2013. június 19-én.

Forrás: MTI - Fotó: Sóki Tamás