Már lehet jelentkezni a Csíksomlyóra induló zarándokvonatra

2023. január 08. vasárnap 13:24

Már lehet jelentkezni a Csíksomlyóra induló zarándokvonatra

Már várják a foglalásokat a csíksomlyói pünkösdi búcsúba 2023. május 25-én induló Boldogasszony zarándokvonatra. A zarándoklat lelki vezetői Felföldi László pécsi megyéspüspök, továbbá Burbela Gergely és Juhos Ferenc verbita szerzetesek. 

 

 

A Pécsi Egyházmegye zarándokai korlátozott számban külön autóbuszokkal utazhatnak Budapestre a zarándokvonathoz, majd a búcsúról visszatérve Budapestről az eredeti felszállási helyükre. 

Fel- és leszállási lehetőségek az autóbuszokra: Pécsen, Dombóváron, Tamásiban, valamint az M6-os autópálya melletti benzinkutaknál Szekszárdon, Pakson és Dunaföldváron.

A zarándokok a Boldogasszony zarándokvonaton utazva Nagyvárad, Kolozsvár, Gyimesbükk, Csíksomlyó, Gyergyószentmiklós érintésével érkeznek meg szálláshelyükre.

A zarándoklat részvételi díja: 94 900 Ft/fő-től 2022. december 1-től 2023. január 31-ig 40 % előleg befizetésével. A részvételi díj tartalmazza a vonatos utazás költségét, a szállást (A, B vagy C kat.), a félpanziós ellátást, a csoportkísérést és a programokat.

Érdeklődni, jelentkezni a pécsi egyházmegyei szervezőnél (Tel.: +36 30 474 1926, e-mail: [email protected]) és a Misszió Tours Utazási Irodánál (Tel.: +36 20 565 3258, e-mail: [email protected]).

Forrás: Pécsi Egyházmegye - Fotó: MTI (archív)