Gázolajat sikkasztott egy kölkedi férfi

2018. október 22. hétfő 09:35

Gázolajat sikkasztott egy kölkedi férfi

Befejezte a vizsgálatot a rendőrség annak a kölkedi férfinak az ügyében, aki a munkahelyéről sikkasztott el több száz liter gázolajat. 

 

A Mohácsi Rendőrkapitányság járőrei 2018. június 16-án 11 óra 20 perckor Kölked külterületén igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő férfit, akinek az autójában több kanna tisztázatlan eredetű gázolajat találtak.

A 60 éves férfi a gázolajjal nem tudott elszámolni, ezért a rendőrök előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként, amelynek alkalmával a bűncselekmény elkövetését elismerte. A gyanúsított a rendőröknek azt is elmondta, hogy a több mint 140 liter dízel üzemanyagot a munkahelyén, egy mohácsi mezőgazdasági telepen szívta le két teherautóból azért, hogy azt eltulajdonítsa.

A rendőrök a férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával további 125 liter gázolajat találtak, amelyről a férfi elmondta, hogy az is a munkahelyéről származik. Az autóban és a férfi lakásán talált gázolajat a rendőrök lefoglalták, és a mezőgazdasági vállalkozás képviselőjének visszaadták.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: BMRFK