Ez nagy buli lesz! A Zsolnay Negyedben mutatja be új lemezét pénteken Rudán Joe

2022. március 16. szerda 09:45

Ez nagy buli lesz! A Zsolnay Negyedben mutatja be új lemezét pénteken Rudán Joe

Tavaly decemberben jelent meg a Rudán Joe Band új lemeze. A Feketén fehéren című album jó kritikákat kapott, és a rajongóktól is pozitív visszajelzések érkeztek a Kozármislenyben élő rockerhez. Végre eljött az idő, hogy élőben, a teljes zenekarral csendüljenek fel a dalok, pénteken ugyanis lemezbemutató koncert lesz a Zsolnay Kulturális Negyedben lévő E78-ban.


A 2017-es Még egy tárral című album után 2021 végén új lemezzel jelentkezett Rudán Joe. A Feketén fehéren című album tizenkét új, illetve 6 bónusz dalt tartalmaz, közülük több slágerré vált az elmúlt hónapokban. A rockzenét kedvelők egyöntetű véleménye, hogy egy érett, színvonalas hanganyag került ki a stúdióból.A CD-n és pendrive-on is elérhető albumot minden bizonnyal már a rajongók túlnyomó többsége „rongyosra" hallgatta, ám arra még várnak, hogy koncerten, a teljes zenekar előadásában élhessék át az élményt. Jó hír számukra, hogy már nem kell sokat kibírniuk, pénteken este végre a húrok közé csap a banda.

Rudán Joe munkatársunknak elmondta, március 18-án 20 órától tartják a lemezbemutatót Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben található E78-ban. Mint megtudtuk, a bulin az új dalok mellett természetesen a régebbi szerzemények is felcsendülnek majd.

A koncerten a Rudán Joe Band mellett vendégelőadók is fellépnek. A színpadon lesz Kalapács József, Vámos Zsolt, Závoti Zoltán, Nagy Dávid, Horváth Lejla, Szentgyörgyváry Balázs, Szentgyörgyváry Péter és Sára Zsófi. Gitárt ragad Tiffán Zsolt is, aki a Nibiru című dalt írta a nemrég megjelent albumra.

Aki a pénteki eseményről lemarad, másnap akár pótolhatja is, hiszen szombaton Budapesten szintén lemezbemutató lesz az Analog Music Hall nevű szórakozóhelyen.


Természetesen mindkét koncerten megvásárolhatják az érdeklődők nemcsak a Feketén fehéren lemezt, hanem Rudán Joe önéletrajzi könyvét is, ami az albummal egy időben jelent meg tavaly decemberben. Lehetőség nyílik majd dedikálásra és közös fotók készítésére, és akár pólót vagy pulóvert is vehetnek a rajongók.

Palotás Péter