Épségben előkerült a tizenhét éves majsi lány, akinek múlt pénteken veszett nyoma

2018. november 08. csütörtök 11:20

Épségben előkerült a tizenhét éves majsi lány, akinek múlt pénteken veszett nyoma

A rendőrség visszavonta a lány eltűnése miatt elrendelt körözését. 

 

Amint arról hírt adtunk, múlt péntek óta nem tudtak a 17 éves majsi lány hollétéről, s a rendőrség is elrendelte a körözését. 

A majsi lány családja a közösségi oldal segítségével is kereste. Húga azt tette közzé, hogy pénteken délután Bátaszéken tűnt el.

„Tudomásunk szerint 14:30-as busszal indult el Bajáról majd leszállt Bátaszéken átszállás miatt. Egy idős pár megállította, majd feltehetően egy sárga kocsiba szállt be, azóta a telefonja foglaltat jelez illetve szombat reggel óta ki van kapcsolva."


Ugyancsak a közösségi oldalon tudatta a család, hogy a lány előkerült, hozzátéve, hogy további információkat nem kívánnak adni. 


A megyei rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre mindössze annyit mondtak, hogy visszavonták a lány eltűnése miatt elrendelt körözését, további részleteket - a törvényi kötelmek miatt - nem közöltek.

A vonatkozó szabályok miatt lapunk sem hozhat nyilvánosságra bővebb részleteket, csupán annyit, hogy információink szerint a lánynak nem esett baja, valamint azt, hogy értesüléseink szerint a rendőrség nem indított nyomozást, így bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel az ügyben.

Képünk illusztráció.

M. B. - Fotó: Pixabay