Elszállítják a mohácsi közterületen felejtett roncsokat, gazdátlan autókat

2021. április 16. péntek 10:52

Elszállítják a mohácsi közterületen felejtett roncsokat, gazdátlan autókat

Elkezdte az önkormányzat a közterületen tárolt gazdátlan, rendszám nélküli autók elszállítását. Elsőként pénteken a volt Felszabadulás lakótelepről vitetettek el két járművet.

 

 

- Bár szerencsére nem tömegével, de városunkban többfelé találhatunk közterületen elhagyott, gazdátlan, rendszám nélküli autókat, melyek hosszú ideje foglalják a parkolóhelyeket, írta Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere. Hozzátette, a szóban forgó járművek egyrészt rontják a városképet, másrészről pedig joggal bosszúsak miattuk azok, akik nem találnak parkolóhelyet otthonuk közelében.  

Ennek megfelelően pénteken a volt Felszabadulás lakótelepről két ilyen járművet már el is szállíttattak, és szándékait szerint ugyanígy járnak el a jövőben is, ha tudomásukra jutnak ilyen esetek.

Pávkovics Gábor egyúttal megköszönte Solti Ádámnak a mai intézkedéshez nyújtott segítségét, valamint, hogy rendszeresen előremutató ötletekkel segíti a munkájukat. Nem volt ez másképp pénteken sem, amikor az elszállítás apropóján volt lehetőségük egy újabb eszmecserére a lakótelep és a lakópark fejlesztési elképzeléseivel kapcsolatban.  

Mohács polgármestere végül kiemelte azt is, azon dolgoznak a polgármesteri hivatal szakembereivel, hogy a városban újabb parkolókat alakítsanak ki a megnövekedett igényekre tekintettel. 

 

 

M. B.