Ellopták a Fidesz nagyméretű molinóját Újvárosból, megrongálva került elő

2020. szeptember 12. szombat 17:07

Ellopták a Fidesz nagyméretű molinóját Újvárosból, megrongálva került elő

A hét elején ellopták Újvárosban a Fidesz nagyméretű, a választási kampányra készített molinóját, majd pár nappal később megrongálva előkerült. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Pávkovics Gábor, Mohács alpolgármestere az eset kapcsán arra kért mindenkit, tartsák tiszteletben a pártok, jelölőszervezetek anyagait, plakátjait.

 

Már csak két hét van hátra a szeptember 27-ére kitűzött mohácsi időközi választásokig, ennek megfelelően a pártok és egyéb jelölőszervezetek városszerte kifüggesztették plakátjaikat, molinóikat és más, a kampányra készített anyagaikat. 

Újvárosban viszont egy sajnálatos eset történt. Hétfőn ismeretlen tettes vagy tettesek ellopták a Fidesz egyik nagyméretű molinóját. Mindemellett a párt több plakátját is letépték, megrongálták a városban.

Pávkovics Gábor, Mohács alpolgármestere ezt követően, a szerdán tartott testületi ülésen arra kért mindenkit, tartsák tiszteletben a pártok, jelölőszervezetek anyagait, plakátjait, molinóit. 

- Ezt követően, csütörtökön kaptam egy telefonhívást, hogy Újvárosban, az egyik ház mögött megtalálták az eltűnt molinót. Valóban így volt, azt azonban súlyosan megrongálták. 

Pávkovics Gábor hozzátette, a rendőrség nyomozást indított az ügyben. A sajnálatos ügy kapcsán megjegyezte, bízik abban, hogy egyedi esetről van szó, s hasonló, méltatlan cselekedetre a jövőben senki sem ragadtatja magát.

 

 

 

M. B. - Fotó: instantstreetview.com