Berki Nikolaszért ajánlják fel vasárnap a pünkösdi szentmisét a Fogadalmi templomban

2019. június 09. vasárnap 10:33

Berki Nikolaszért ajánlják fel vasárnap a pünkösdi szentmisét a Fogadalmi templomban

A vasárnapi szentmisét a mohácsi, súlyos betegséggel küzdő tízéves kisfiú, Berki Nikolaszért ajánlják fel. A Fogadalmi templomban délután hat órakor kezdődő misén adományokat is gyűjtenek a fiú és családja megsegítésére.

 

Egyre nagyobb méreteket ölt a jótékony célú összefogás, az elmúlt időszakban számos jótékonysági rendezvény tartottak azért, hogy tegyenek a kisfiú gyógyulásáért.

Berki Nikolasznak és családjának a lelki támasz és vigasz mellett pénzbeli adományokra is szüksége van ahhoz, hogy a gyógyulásával kapcsolatos kiadásokat fedezni tudják.

A gyűjtés szépen terebélyesedik, egyre több üzletben, intézményben és egyéb helyen láthatók azok a Niko képével ellátott dobozok, melyekbe adományunkat elhelyezhetjük.

A gyűjtés kezdeményezői ugyanakkor azt szeretnék, ha még több üzlet csatlakozna az akcióhoz, várják az érintett tulajdonosok jelentkezését.

Vasárnap - Bacsmai László atya közbenjárására a megyéspüspök engedélyével - Fogadalmi templomban tartandó pünkösdi szentmisét Berki Nikolaszért ajánlják fel.

A szentmisén adományokat is gyűjtenek a kisfiú és családja megsegítésére.

Reméljük, minél többen leszünk, akik közösen imádkozunk Niko gyógyulásáért.

Pénzbeli adományokat az alábbi számlaszámra várják:

Mohácsért Közalapítvány
11731070 - 26907488

 

EQM