Hollik István: nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba

2023. június 01. csütörtök 13:58

Hollik István: nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba

A Fidesz szerint a baloldali háborúpárti nyomásgyakorlás folyamatos, de a kormánypártok nem fogják hagyni, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba - erről Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt csütörtöki videónyilatkozatában. 

 

 

A kormánypárti politikus azt mondta: még "fel sem ocsúdtak a megdöbbenésükből" azután, hogy Karácsony Gergely bejelentette, hogy Magyarország már hadban áll, Szelényi Zsuzsanna volt baloldali képviselő, a "Soros Egyetem jelenlegi programigazgatója" már arról győzköd mindenkit, hogy a háborúból egyszerűen nem maradhatunk ki.

Hozzátette: Európából pedig "a jól ismert magyarellenes, brüsszeli háborús uszító", Daniel Freund csatlakozott ehhez az állásponthoz egy nyilatkozattal.

"A háborúpárti nyomásgyakorlás tehát folyamatos, a Soros-hálózat szócsövei már csak ilyenek: szerintük a béke egyszerűen nem választható, ezért továbbra sem hajlandók beletörődni abba, hogy Magyarország békepárti" - fogalmazott Hollik István.

Hangsúlyozta: "a háború szólistái" továbbra sem tettek le arról, hogy belesodorják Magyarországot a háborúba. "Viszont mi nem akarunk háborút. Békét akarunk, ezért nem hagyjuk magunkat" - hangoztatta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

MTI