Vasárnap jön a harcosok napja: több száz sportolni vágyót várnak a Városi Sportcsarnokba

2019. március 23. szombat 10:08

Vasárnap jön a harcosok napja: több száz sportolni vágyót várnak a Városi Sportcsarnokba

Béres Alexandra, Katus Attila, Rubint Réka, Kling Erika, Gárdus Bence, no és persze Sztárcsevics János biztos ott lesznek vasárnap a városi sportcsarnokban a XIII. Mohácsi Fitness Day rendezvényen. Rajtuk kívül több száz sportolni vágyót várnak. 

 

A Városi Sportcsarnokban vasárnap délelőttfél kilenctől délután 5-ig a sport, a testedzés világ- és nemzetközi hírű képviselőivel találkozhatnak, sőt, velük együtt, az általuk diktált tempóban mozoghatnak a program iránt érdeklődők.


Sztárcsevics János (képünkön) nevéhez fűződik a Mohácson és környéken nagy népszerűségnek örvendő Fitness Day ötlete, amit tizenharmadik alkalommal rendeznek meg.


- Nekem mániám, hogy minél több ember sportoljon, hiszen a sport hatással van a hangulatra, az egészségre, mindenre, adrenalint szabadít fel.

Szerettem volna bemutatni olyan mozgásformákat, amik korábban még Mohácson nem voltak, és hogy ezért ne kelljen senkinek ezért Pestre utaznia. Kezdetben így indult a Fitness Day az IC-ben, de hamar kinőtte magát és ma már a Sportcsarnokban gyűlünk össze, többek között Katus Attilával és Béres Alexandrával.

Ezeknek a szuper napokban köszönhetően ma Mohácson a Tao Bo-n kívül sok más sportág is meghonosul, például a Gymstick, Zumba, Xco, Spinning vagy a Tabata.

A kapukat reggel nyolc órakor nyitják ki a csarnokban.

EQM