Tényleg vannak, akik politikai okokból örülnek focicsapataink bukásának?! Szégyelljétek magatokat!

2019. augusztus 02. péntek 11:45

Tényleg vannak, akik politikai okokból örülnek focicsapataink bukásának?! Szégyelljétek magatokat!

Bár az én csapatom továbbjutott a Bajnokok Ligájában, magyarként magától értetődően szorítottam a többiekért, akik sajnos - bár a Honvéd a zöld asztalnál, ha van igazság, még továbbjuthat - csütörtökön elbuktak. Vannak viszont, akik a politikát összekeverve a sporttal, ez utóbbinak kifejezetten örülnek.

 

Mindez nem először történik így.

A franciaországi Európa-bajnokság ideje alatt is felbukkantak a fotelhuszárok, akik a közösségi oldalakon hergelték a népet a magyar válogatott ellen, a csapatot mintegy az Orbán-kormány szimbólumaként beállítva, azzal a baromsággal lázítva, hogyha a játékosok elbuknak, az tőrdöfés a kormány szívébe.

Ugyanaz történik most is.

A közösségi oldalakon sorjáznak a kárörvendő posztok, köztük Gyurcsányé, aki a Fehérvár, a Debrecen és a Honvéd (a Dunaszerdahelyt és az Eszéket nem említette, naná...) kiesése után azt találta írni, „így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei."

Bukásról persze leginkább ő maga tudna személyes tapasztalataiból merítve beszélni, de ezt most hagyjuk is, elégedjünk meg azzal, hogy mindenkinek, aki politikai okokból a magyar foci, a magyar élsport ellen szurkol megüzenjük: szégyelljétek magatokat!

Képünkön: a debreceni Kusnyír Erik (b) és Szécsi Márk (k), valamint Simone Zaza (j), az olasz csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Debreceni VSC - Torino FC visszavágó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban.

 

M. B. - Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt