Sárkányhajókban viaskodhatnak: buliversenyre várják a kajak-kenu kedvelőit

2018. szeptember 04. kedd 09:53

Sárkányhajókban viaskodhatnak: buliversenyre várják a kajak-kenu kedvelőit

Az olimpiai bajnok Pulai Imre is ellátogat szombaton az uszodába, a sportág népszerűsítéséért életre hívott Mohácsi Medencés Sárkányhajó Viadalra. A nagy bulinak ígérkező versenyt immár hatodik alkalommal rendezi meg a Mohács Maximal Kajak-Kenu Team. 

A Mohácsi Medencés Sárkányhajó Viadalt azzal a nem titkolt céllal szervezte meg először a Mohács Maximal Kajak-Kenu Team, hogy népszerűsítésék a sportágat és tagokat toborozzanak a mohácsi kajakosok csapatába.

Az első alkalom után évről-évre megrendezték a versenyt, a most szombati már a hatodik ilyen alkalom lesz. Olyan jól sikerültek az eddigi viadalok, hogy az eseményre egyre többen kíváncsiak, mint nézőként, mint pedig résztvevőként. Igazi buli hangulata van a rendezvénynek, a jó hangulat idén is garantált.

Ami viszont nem tréfa, hogy a viadalra ellátogat az olimpiai bajnok Pulai Imre is.

Mint mindig, most is hatfős csapatok jelentkezését várják, de persze az sem baj, ha van 1-2 ember pluszban, sőt az sem, ha csak négyen jönnek össze, a csapatok ugyanis bővíthetők.

Nevezni szerdán éjfélig lehet, a dokumentumok és bővebb infók a Facebookon
létrehozott eseményben vagy a [email protected] e-mail-címen kérhetők. 

Nevezési díj 1700 ft/fő. 14 év alattiaknak ingyenes, 18 év alattiaknak és az ennél idősebb középiskolásoknak pedig tavalyi ár marad: 1500 ft/fő.

 

M. B.