Sajnos most nem volt esélyünk, súlyos vereséget szenvedtek a lányok Nagyatádon

2017. november 11. szombat 22:19

Sajnos most nem volt esélyünk, súlyos vereséget szenvedtek a lányok Nagyatádon

Kilencgólos vereséget szenvedett szombaton este a Mohácsi TE 1888 a Rinyamenti KC otthonában a női kézilabda NB I/B-ben. 


A Pilisvörösvár ellen önbizalomerősítő győzelmet arattak a múlt héten a mohácsi lányok, azonban azt mindenki tudta, hogy a soros ellenfél, a Nagyatád jóval keményebb dió lesz.

A vendéglátók otthonában egyáltalán nem könnyű nyerni, még akkor sem, ha egyik legjobbjukat, a sérült Nagy Renátát nem tudják csatasorba állítani.

Hiányzói az MTE-nek is voltak, szombaton Székely és Kiss Orsolya sem léphetett pályára, szerepelhetett azonban a hét közben igazolt kapus, Csapó Kincső.

A mérkőzés mohácsi szempontból jól kezdődött, vezettünk kettővel, aztán felváltva estek a találatok. A 26. percben a hazaiak azonban beérték az MTE-t, majd a szünetig zsinórban három gólt szerezve átvették a vezetést. Az MTE játékosai két hétméterest, valamint számos ziccert is kihagytak az első harminc percben.

A második félidő elején néhány perc alatt el is dőlt a meccs: a nagyatádiak hat gólt szereztek, míg mi csak egyet.

Természetesen a lányok próbálkoztak a felzárkózással, de semmi nem jött össze, sőt, a hátrány tovább, tizenegy gólra nőtt.

A kapuscsere sem segített, két újabb hétméteres, s jó néhány ziccer is kimaradt, így végül súlyos vereség lett a vége. A győzelemre, de sajnos még a pontszerzésre sem volt esélye az MTE-nek ezen az estén.

Az elmúlt hat fordulóban egy győzelem mellett mindössze egy döntetlenre futotta, ami azt jelenti, hogy a megszerezhető tizenkettő pontból csak hármat sikerült begyűjteni. Mindezt sokféleképpen lehetne minősíteni, de maradjunk annál, hogy ez azért enyhén szólva is aggasztó.

Rinyamenti KC - Mohácsi Torna Egylet 1888: 33-24 (16-13)


Martinov - Bozsovics, Zsolt 3 (2), KALÓ 8 (képünkön), Farkas 2, Udvardi 4 (1), Ladics 3
Csere: Csapó - Grünfelder-Tóth, Hahner 1, Erdélyi 1 (1), Rittlinger 2

M. B.