Országos bajnokságon ismét aranyérmes Balogh Daniella

2013. augusztus 26. hétfő 22:35

Országos bajnokságon ismét aranyérmes Balogh Daniella

Újabb országos sikert ért el a Mohácsi Torna Egylet judosa a hétvégén Siklóson megrendezett U23-as országos bajnokságon. A 23 év alatti hölgyek 52kg-os súlycsoportjában Balogh Daniella aranyérmet szerzett, mindhárom ellenfelét simán legyőzve - informálta hírportálunkat Ginder János edző. Megjegyezte: „Daniella igazolta, hogy az augusztus 20-án tartott ünnepi képviselő-testületi ülésen átvett "Mohács Város Sport Díja" jó helyre került."

A Tenkes Kupa keretében megrendezett OB-n további két MTE-s versenyző indult, Godina Nóra 5., Szűcs Barbara 7. helyet szerzett. Mint az edző elmondta, ők ketten még ifik, részükről ez a verseny erőpróba, felmérő volt. A saját korcsoportjukban (U18) Godina Nóra I., Szűcs Barbara II. helyezést ért el!

A vasárnapi versenynapon a legfiatalabb sportolók léptek szőnyegre, Hajdú Péter (U9-9 év alattiak) a 38 kg-os súlycsoportban I., Czimmer Bálint (U11) a 40 kg-os súlycsoportban és Ginder Gitta (U13) az 50 kg-os súlycsoportban egyaránt a III. helyen végeztek.

Edző: Ginder János

Képünkön az U23-as országos bajnokság helyezettjei: I. Balogh Daniella Mohácsi TE, II. Tóth Patricia Tatabánya, III. helyezettek: Polgár Luca ASE-Paks és Kovács Kitti SI SE.


MTE Judó Szakosztálya