Női kézi: titkon egymás góljainak tapsoltak a mohácsi Schatzl-nővérek - Videó!

2019. január 13. vasárnap 09:55

Női kézi: titkon egymás góljainak tapsoltak a mohácsi Schatzl-nővérek - Videó!

Az FTC 35-30-ra győzte le az Érdet a női kézilabda NB I szombati játéknapján. A mérkőzés érdekessége, hogy a Schatzl-nővérek most léptek először együtt pályára, igaz, ellenfélként. A két mohácsi balszélső, Nadine és Natalie az NSO Tv-nek beszélt a nagy eseményről.

 

 

„Nyilván fura érzés volt először egymás ellen játszani - vallotta be Schatzl Nadine, az FTC válogatott balszélsője. - Nagyon örültem, hogy a húgom kapott játéklehetőséget, amit nagyon ügyesen használt ki. Miután mind a ketten a bal szélen játszunk, a pályán nem találkoztunk össze egymással, de így is nagy élmény volt. Amikor pedig meglőtte az első gólját, félig-meddig mosolyogtam a pályán."

„Sokat készültünk erre a meccsre, nagyon vártam már, hogy pályára lépjek, és ez szerencsére összejött - mondta Schatzl Natalie, az Érd 18 éves balszélsője. - Bár valóban nem találkoztunk a pályán, Nadinehoz hasonlóan nekem is nagy élmény volt. Mindig büszkeséggel tölt el, ha látom őt játszani, így, meg még inkább az volt, hogy én is a pályán voltam. Titkon azért tapsoltam, amikor gólt lőtt, de igyekeztem nem mutatni."

ture-in-pictur

Videónkban Nadine arról is beszélt, hogy szerinte húga mire viheti kézilabdázóként, valamint azt is elmondták, bíznak-e benne, hogy egyszer egy csapatban játszanak.

NŐI KÉZILABDA NB I:

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA-ÉRD 35-30 (16-14)

Budapest, Elek Gyula Aréna, 1200 néző. Vezette: Bonifert, Oláh V.

FTC: Bíró B. - LUKÁCS V. 6, Háfra N. 3, KOVACSICS 6, Mészáros R. 2, PENA 8 (4), Schatzl Nadine 3. Csere: Szemerey (kapus), Horváth D., KLIVINYI 4, Klujber 3, Zsiborás. Edző: Elek Gábor

ÉRD: Janurik - Krpezs-Slezák 3 (1), SZABÓ L. 6, Kiss N. 2, J. Kovacsevics 3, TÓTH G. 7, C. LASSOURCE 4. Csere: Foggea (kapus), Lavko 1, Jerábková 2, Simon A., Schatzl Natalie 2. Edző: Szabó Edina

Forrás: nso.hu