Nem borult a papírforma Mosonmagyaróváron, simán kikaptak a mohácsi kézisek

2017. december 01. péntek 21:06

Nem borult a papírforma Mosonmagyaróváron, simán kikaptak a mohácsi kézisek

Pénteken este rendezték az őszi szezon utolsó előtti fordulóját, a mohácsi kézilabdacsapat Mosonmagyaróváron lépett pályára. 

A hazai gárda nem titkolt célja visszakerülni az első osztályba, ami valljuk meg, szinte borítékolható, hogy sikerülni fog. Nemcsak a keret, de a körítés is NBI-es volt pénteken este az UFM Arénában, ahol telt ház előtt léptek pályára a csapatok.

A mérkőzés első gólját a hazaiak szerezték, erre Zsolt válaszolt, majd 5-2-es rohamot diktáltak a mosonmagyaróváriak.

20 percig tartotta magát a Mohács, ekkor 10-6 állt az eredményjelzőn, majd zsinórban hét hazai gólra nem érkezett válasz, így félidőben tizenegy volt a Mohács hátránya. Ekkor Zsolt Krisztinát már a következő mérkőzésre pihentette az edző, így már csak kettő (!) bevethető mezőnyjátékos ült a padon.

A második játékrészben sem adta fel a vendég csapat, a helyzetek megvoltak, csak a gólok maradtak el, a hazaiak kevesebbet hibáztak, így magabiztosan tartották otthon a két pontot és őrizték meg veretlenségüket.

A Mohácsnak sok ideje nincs a bánkódásra, hiszen az év utolsó mérkőzésén a Marcalit fogadják hazai pályán. A december 9-ei találkozón mindenképpen győzni kell a hazaiaknak ahhoz, hogy ne kieső helyen zárják az őszi szezont.

EU-Fire Mosonmagyaróvar KC - Mohácsi Torna Egylet 1888 37-17 (17-6)

Martinov - Bozsovics 2 (1), Zsolt 3 (2), Grünfelder-Tóth 3, Kaló 3, Udvardi 3, Ladics 2
Csere: Csapó - Hahner, Farkas, Erdélyi 1

 

E. B. - Fotó: Dömse Zoltán (archív)