Nehezen indult, de sima lett a vége! Idegenben győztek a mohácsi kézis lányok

2017. november 25. szombat 16:51

Nehezen indult, de sima lett a vége! Idegenben győztek a mohácsi kézis lányok

Zsinórban két vereséget követően szombaton délután a sereghajtó VKL SE Győr otthonában lépett pályára a Mohácsi TE a női kézilabda NB I/B-ben, és végül magabiztos győzelmet arattak. 

Mohácsi szemszögből a mérkőzés nem indult jól, sorra pontatlannak bizonyultak az átadások, a hazaiak próbáltak élni a lehetőséggel, és a tizenharmadik percig vezettek is.

A vendégek védelme nagyon lassan vette fel a VKL SE ritmusát, támadásban viszont feljavult a csapat és Kaló vezérletével sikerült a fordítás.

Martinov Lili a kapuban hozta a kötelezőt, felgyorsultak a mohácsiak, a nagyobb tempót pedig már nem bírták a vendéglátók.

A második félidő döcögősen indult, de a vezetés nem forgott veszélyben. Két perccel a vége előtt még a mohácsi kapus, Csapó is gólt szerzett, amivel végleg megpecsételődött a hazaiak helyzete. A végén már csak a gólkülönbség volt a kérdés, a győzelem ezúttal szerencsére nem forgott veszélyben.

Jövő pénteken Mosonmagyaróvárra látogatnak a mohácsiak, ott, valljuk be, kevés esélyük lesz a győzelemre. Fontosabb találkozó lesz ellenben az azt követő, az utolsó fordulóban a Marcalit fogadja az MTE.

VKL SE Győr - Mohácsi Torna Egylet 1888 24-39 (11-17)

Martinov - Bozsovics 5, KALÓ (képünkön) 10, Grünfelder-Tóth 3, ZSOLT 6 (3), UDVARDI 7 (2), Hahner 1
Csere: Csapó 1 - Ladics 5, Farkas, Erdélyi 1, Balogh

E. B. - Fotó: Löffler Péter (archív)