Mohácsi kézis, Schatzl Natalie is szerepel az olimpiai fesztiválon

2017. július 25. kedd 12:20

Mohácsi kézis, Schatzl Natalie is szerepel az olimpiai fesztiválon

Elkezdődött Győrben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, ahol az U17-es női válogatottunk a mohácsi Schatzl Natalieval (képünkön) és a két siklósi kézilabdázóval, Szilovics Fannival és Afentáler Sárával az élen, tizenhét góllal verte a hollandokat.

MAGYARORSZÁG: Magera, Herczeg, Szabó D. (kapusok), Albek, Schatzl 3, Kácsor 10 (1), Simon, Vámos 3 (2), Varga 2, Afentáler 2, Mihály, Arany 4, Pál 13 (5), Kuczora 3 (2), Szilovics 3.

Bohus Bea, szövetségi edző: Nagyon örültem, hogy a lányok felszabadultan tudtak kézilabdázni. Fontos volt, hogy mindenki kapjon játéklehetőséget, így sokat forgattuk a csapatot, mert még hosszú az EYOF, és hamarosan Eb-re megyünk, így a terhet el kell osztani. A hollandok azt a stílust játszották, amit vártunk, a mérkőzés eleje kiegyenlítettebb volt, de nem ijedtek meg a lányok. Készülünk a norvégok ellen, mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálunk. Nagy a nyomás a csapaton, de úgy érzem, hogy ez a mai mérkőzésnek köszönhetően kezd feloldódni, és természetesen ők is nagyon örülnek az eredménynek.

A következő mérkőzésen a lányok Norvégia ellen lépnek pályára.