Kozármislenyben játszottak felkészülési mérkőzést a mohácsi kézisek

2017. augusztus 12. szombat 10:15

Kozármislenyben játszottak felkészülési mérkőzést a mohácsi kézisek

Akárcsak hamarosan a bajnokságban, a felkészülési időszakban is Kozármisleny-Mohács rangadóval indítottak a csapatok. Az NBI/B szeptember 10-ei rajtjára ugyan még kicsit várni kell, augusztus 11-én Kozármislenyben már játszottak egy megyei rangadót a felek. 

A Mohácsi TE csapata a felkészülés harmadik hetének végén utazott Kozármislenybe, ahol egy jelentősen átalakult együttessel találta szembe magát. A mérkőzésen végig a hazaiak vezettek, ám meglépni csak a 40. percben sikerült a mislenyi csapatnak, olyannyira, hogy a végére tíz gólra nőtt a különbség. Az első félidőben lehetőséget kapó Kiss remekelt a kapuban, védelmünk harcolt és labdákat is szerzett, támadásban azonban rengeteg ziccer maradt ki, amit gyors gólokkal büntettek a hazaiak.

Martinov Lili is jól szállt be a kapuba, Rittlinger Lottit meg egyenesen nem lehetett megállítani, átlövésből négyszer is betalált. Kaló és Székely távollétében a Zsolt- Grünfelder-Tóth párosnak kellett megoldania az irányító posztot, ami sokat kivett belőlük.

Kozármisleny SE - Mohácsi TE 30-20 (12-10)

Kiss - Bozsovics, Zsolt 1, Grünfelder-Tóth 2, Farkas 4, Udvardi 2, Hahner 2

Csere: Martinov, Sövényi - Balogh, Dittrich 3 (1), Ladics 2, Erdélyi, Rittlinger 4, Szabó, Rózsa 

A következő felkészülési mérkőzést hazai pályán játsszák a mohácsiak, augusztus 16-án szerdán a Rinyamenti KC érkezik. A találkozó 18:30-kor kezdődik, a belépés ingyenes! 

E. B. - Fotó: Kozármisleny SE Facebook